Despre Noi

 

  Soft Collection Management – management recuperare creante, colectare debite

Aveti creante restante inregistrate de parteneri? Facturile Dumneavoastra raman neplatite desi au ajuns la scadenta?

Este nedrept. La urma urmei, v-ati indeplinit partea ta de afacere si v-ati respectat obligatiile contractuale Este randul sa o faca si partenerul Dvs. si sa respecte termenele de plata. Ultimul lucru pe care il doriti este sa fiti afectati in fluxul de numerar si stabilitatea financiara a companiei. Intelegem acest lucru si vom face tot ce este posibil pentru a ne asigura ca veti primi dreptate.

Soft Collection Manangement SRL ofera o gama larga de servicii pentru a optimiza gestionarea procedurilor de incasare a creantelor restante. 

Cateva cuvinte despre noi:

Soft Collection Management este o companie care ofera servicii pentru managementul procedurilor de recuperare a creantelor neincasate, o echipa cu experienta, dinamica si competenta, orientata catre rezultatul promis. Colaborand cu noi va veti asigura de plata facturilor neachitate la scadenta si de respectul partenerilor de afaceri. 

Scopul echipei Soft Collection Management este sa se asigure ca serviciile oferite sunt la cele mai inalte standarde, ca adoptam cele mai bune si eficiente metode pentru incasarea creantei predata spre recuperare. Mai simplu, ne dorim sa ne ridicam la asteptarile Dumneavoastra!

PROFESIONALISM, EFICIENTA, SERIOZITATE

 

Principiile care ne ghideaza activitatea

  • Excelenta in activitatea prestata
  • Flexibilitate in relatia/dialogul cu partenerii
  • Utilizarea exclusiva a cailor legale de colectare creante / recuperare creante
  • Metode moderne si eficiente de colectare/recuperare
  • Grija pentru cheltuielile efectuate de creditor in cadrul demersurilor
  • Nivel ridicat de profesionalism al echipei noastre de colectare
  • Protectia imaginii si a bunei reputatii a partenerilor Soft Collection Management
  • Confidentialitatea datelor/informatiilor furnizate permit clientilor nostri sa obtina cea mai buna solutie juridica, personalizata pentru fiecare speta in parte.

Suntem increzători că o data ce ați folosit serviciile noastre, veți fi impresionat de rezultatele pe care suntem capabili sa le obtinem pentru Dumneavoastra.

Recuperare creante cu rezultate maxime bazate pe principiul „No win, no fee

Clientul este cel care decide modul in care abordam debitorii, oferindu-i toate informatiile necesare despre situatia economica si juridica a societatii debitoare!

Vom lua in considerare daca e cazul sa apelam la servicii personalizate menite sa convinga debitorul de necesitatea iminenta a plati sau cautam impreuna solutii pentru plata esalonata a datoriei, pastrand neafectate relatiile de afaceri intre companii.

Societatea noastra abordeaza, in prima instanta, fiecare speta intr-un mod profesionist, acordand posibilitatea debitorului sa achite in mod amiabil chiar si esalonat, cu acordul creditorului. Acordul de plata pentru esalonarea datoriei reprezinta solutia optima intr-o procedura de recuperare, fiind orientati pentru obtinerea unor termeni avantajosi partilor.

Abordare „Soft” sau „Hard”? Dumneavoastra alegeti!

In actiunile intreprinse pentru recuperarea creantelor, putem incerca in prima instanta o abordare amiabila care sa ajute la mentinerea unei relatii bune cu debitorul.

Daca nu doriti o abordare amiabila putem negocia recuperarea creantelor in orice mod preferati, cu respectarea cadrului legal in vigoare.

Ne puteti scrie la adresa 

office@softcollection.ro 

sau ne puteti contacta la telefon:

0786.542.194