Recuperare creante, colectare debite

Cu o bogata experienta pe segmentul recuperare creante / colectare creante, specialistii SOFT COLLECTION MANAGEMENT utilizeaza cele mai complexe, eficiente si moderne proceduri pentru recuperarea creantelor civile, comerciale, provenite din asigurari, drepturi salariale, etc. Procedurile de recuperare pot desfasurate pentru debitorii de pe intregul teritoriu al Romaniei, precum si pentru partenerii externi care nu-si indeplinesc obligatiile financiare la termen.

Ce este o creanta? 

O societate comerciala care vinde un produs sau un serviciu si emite factura catre o persoana fizica/juridica poate spune ca exista o creanta asupra debitorului care incepe de la data scadenta a facturii pana la data efectuarii platii. In momentul in care debitorul achita suma datorata, putem vorbi despre “stingerea creantei

Creante Neincasate? Colectam si Recuperam creante rapid!

Procesul de recuperare creante poate fi neplacut si de lunga durata. Expertii nostri vin in intampinarea acestei probleme prin tehnici eficiente de recuperari creante care ne permit sa va facem urmatoarea promisune: Daca nu va recuperam creantele, nu trebuie sa platiti nici un comision!

Ce tipuri de creante preluam spre recuperare?

Societatea Soft Collection Management este formata din specialisti cu experienta in procesul de recuperare sau colectare creante civile, comerciale, colectare creante rezultate din asigurari, din contracte de credit/imprumut, creante din domeniul comunicatiilor, etc. De asemenea, desfasuram cu succes demersurile necesare pentru colectare creante datorate de institutiile statului, indiferent de natura acestora. Procedura de recuperare aplicata in fiecare din aceste tipuri de creante este adaptata conform cadrului legal in vigoare.

Avand in vedere ca lucram pe principiul “No win, No fee”, este in interesul nostru sa recuperam si colectam creante comerciale sau civile, in numele clientului nostru, cat mai repede posibil.

recuperare creante

Intelegem complicatiile pe care le aduce un debitor care nu isi achita datoriile si ne vom ocupa de remedierea acestei nedreptati cu toata seriozitatea. Analizam in detaliu fiecare caz prezentat pentru a decide ce curs de actiune se impune a fi adoptat. Scopul nostru este o recuperare rapida a creantelor clientului. 

Tipul de actiune de colectare a datoriilor va depinde de anumite criterii, cum ar fi valoarea debitului, profilul debitorului, fezabilitatea de a recupera costurile noastre.

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a invatat metodele ideale de a ne atinge scopul: recuperarea creantelor clientilor intr-o maniera personalizata in functie de caracteristicile fiecarui caz.  Ne consultam de fiecare data cu clientul inainte sa alegem procedura juridica, astfel incat dosarul Dumneavoastra sa aiba cele mai mari sanse de succes.

Actiunile noastre includ (fara a se limita) urmatoarele:

 • Verificari din sursele publice asupra solvabilitatii societatii debitoare;
 • Apeluri telefonice (contactare telefonica a debitorului);
 • Notificari de plata;
 • Negocieri purtate cu debitorul si identificarea unor solutii optime pentru incasarea rapida a creantelor;
 • Sesizari catre autoritatile publice competente;
 • Proceduri juridiciare / Litigii;
 • Intermediere servicii executare silita.
 • Demararea demersurilor pentru deschiderea procedurilor de insolventa pentru societatile debitoare insolvabile in cadrul executarilor silite
 • Monitorizarea dosarelor de insolventa pana la inchiderea procedurilor si predarea sentintei finale in vederea demararii procedurilor  de compensare a TVA.

De ce informatii avem nevoie de la dumneavoastra pentru o analiza initiala?

 • Nume Debitor;
 • CUI;
 • date de contact;
 • Detalii referitoare la creanta (documentele care atesta creanta neincasata).

Procedura de recuperare a debitelor va depinde de investigatiile noastre initiale si de documentele care atesta debitul neachitat. 

Va vom informa cu privire la progresele inregistrate si vom fi disponibili in cazul in care doriti sa discutam pe parcursul procesului de colectare a datoriilor. 

Pentru a primi o oferta financiara concreta pentru recuperarea creantei Dvs., va rugam sa completati formularul de mai jos si un consultant Soft Collection Management va reveni cu un raspuns in maxim 24 ore!

Formular clienti
Completati acest formular pentru a primi o analiza completa a cazului dumneavoastra.
Valoarea debitului, documentele detinute, etc.
Max file size is 67 MB.
Prin apasarea butonului "Trimite Formular" va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal funizate in formular, in conformitate cu Politica de confidentialitate https://softcollection.ro/politica/

 

Va puteti informa asupra serviciilor de recuperare creante civile sau comerciale completand formularul de mai sus, ne puteti scrie la adresa

office@softcollection.ro

 sau sa ne contactati telefonic la 

0786.542.194.