Recuperare creante, colectare debite, management datorii

Cu o bogata experienta in managementul datoriilor si recuperarea/colectarea debitelor neincasate, specialistii SOFT COLLECTION MANAGEMENT utilizeaza cele mai complexe, eficiente si moderne proceduri pentru incasarea datoriilorcreantelor civile, comerciale, provenite din asigurari, drepturi salariale, etc. Procedurile de recuperare pot desfasurate pentru debitorii de pe intregul teritoriu al Romaniei, precum si pentru partenerii externi care nu-si indeplinesc obligatiile financiare la termen.

Ce este o creanta? 

O entitate care vinde un produs sau presteaza un serviciu si emite factura catre o persoana fizica/juridica poate spune ca detine o creanta asupra debitorului care incepe de la data scadenta a facturii/termenul contractual agreat. In momentul in care debitorul achita suma datorata, putem vorbi despre „stingerea creantei

Creante Neincasate? Colectam si Recuperam creante rapid!

Procesul de recuperare creante poate fi neplacut si de lunga durata. Expertii nostri vin in intampinarea acestei probleme prin tehnici eficiente de recuperari creante care ne permit sa va facem urmatoarea promisune: daca nu va recuperam creantele, nu trebuie sa platiti un comision!

 

Ce tipuri de creante preluam spre recuperare?

Societatea Soft Collection Management este formata din specialisti financiari sau avocati colaboratori cu experienta in managementul datoriilor, expertiza in procesul de recuperare creante sau colectare debite, creante comerciale, rezultate din asigurari, creante din domeniul comunicatiilor, etc. De asemenea, desfasuram cu succes demersurile necesare pentru colectare creante datorate de institutiile statului, indiferent de natura acestora. Procedura de recuperare aplicata in fiecare din aceste tipuri de creante este adaptata conform cadrului legal in vigoare.

Activitatea este ghidata de principiul “No win, No fee”. Recuperam si colectam creantele de la restantieri dumneavoastra repede si cu costuri reduse!

recuperare creante

Intelegem complicatiile pe care le aduce un debitor care nu isi achita datoriile la scadenta si ne vom ocupa de remedierea acestor situatii cu toata seriozitatea. Analizam in detaliu fiecare caz prezentat pentru a decide demersurile care se impun a fi adoptate.

Demersurile desfasurate in procedura de recuperare creante restante depind de analiza efectuata de specialistii nostri, tinand cont de:
 • valoarea debitului predat spre urmarire
 • documentele detinute in dovedirea debitului restant
 • profilul debitorului si solvabilitatea acestuia
 • oportunitatea demersurilor raportat la sansele de a recupera cheltuielile efectuate

 

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a invatat metodele ideale de a ne atinge scopul: recuperarea creantelor clientilor intr-o maniera personalizata in functie de caracteristicile fiecarui caz, maximizand sansele de incasare prin fiecare actiune intreprinsa. Ne consultam in mod constant cu Dumneavoastra si colaboram indeaproape pentru a desfasura procedurile optime, astfel incat dosarul Dumneavoastra sa aiba cele mai mari sanse de succes.

Demersurile, desfasurate de specialistii SOFT COLLECTION MANAGEMENT sau prin intermediul avocatilor colaboratori pe care ii recomandam, includ:

 • Verificari din sursele publice asupra solvabilitatii societatii debitoare;
 • Apeluri telefonice (contactare telefonica a debitorului);
 • Notificari de plata;
 • Negocieri purtate cu debitorul si identificarea unor solutii optime pentru incasarea rapida a creantelor;
 • Propuneneri, negocieri si incheierea de acorduri de plata
 • Sesizari catre autoritatile publice competente (prin intermediul avocatilor colaboratori);
 • Proceduri juridiciare / Litigii (prin intermediul avocatilor colaboratori);
 • Intermediere servicii executare silita (prin intermediul avocatilor colaboratori)
 • Demararea demersurilor pentru deschiderea procedurilor de insolventa pentru societatile debitoare insolvabile in cadrul executarilor silite (prin intermediul avocatilor colaboratori)
 • Monitorizarea dosarelor de insolventa pana la inchiderea procedurilor si predarea sentintei definitiva in vederea demararii procedurilor  de compensare a TVA.

De ce informatii avem nevoie de la dumneavoastra pentru o analiza initiala a dosarului predat spre recuperare creante?

 • Nume Debitor;
 • CUI;
 • date de contact;
 • Detalii referitoare la creanta (documentele care atesta creanta neincasata).

Procedura de recuperare a debitelor va depinde de investigatiile noastre initiale si de documentele care atesta debitul neachitat. 

Va vom informa cu privire la progresele inregistrate si vom fi disponibili in cazul in care doriti sa discutam pe parcursul procesului de colectare a datoriilor. 

Pentru a primi o oferta financiara concreta pentru recuperarea creantei Dvs., va rugam sa completati formularul de mai jos si un consultant Soft Collection Management va reveni cu un raspuns in maxim 24 ore!

Formular clienti
Completati acest formular pentru a primi o analiza completa a cazului dumneavoastra.
Valoarea debitului, documentele detinute, etc.
Max file size is 67 MB.
Prin apasarea butonului "Trimite Formular" va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal funizate in formular, in conformitate cu Politica de confidentialitate https://softcollection.ro/politica/

Va puteti informa asupra serviciilor de management al datoriilor de la restantieri, recuperare creante neincasate completand formularul de mai sus, ne puteti scrie la adresa

office@softcollection.ro

 sau sa ne contactati telefonic la 

0786.542.194