Despre Noi

 

  Soft Collection Management Srl – recuperare creante, colectare debite

Facturile dumneavoastra raman neplatite?

Este nedrept. La urma urmei, ti-ai indeplinit partea ta de afacere. Ultimul lucru pe care il doresti este sa suporti costuri pentru recuperarea dreptului tau. Intelegem acest lucru si vom face tot ce este posibil pentru a ne asigura ca veti primi dreptate.

Soft Collection Manangement SRL ofera o gama larga de servicii pentru a optimiza gestionarea procedurilor de incasare a creantelor restante. 

 

Cateva cuvinte despre noi:

Soft Collection Management este o firma de recuperare a creantelor neincasate, o echipa cu experienta, dinamica si competenta, orientata catre rezultatul promis. Colaborand cu noi va veti asigura de plata facturilor neachitate si de respectul partenerilor de afaceri. 

Scopul echipei Soft Collection Management este sa ne asiguram ca dumneavoastra sunteti multumit de serviciile noastre si ca adoptam metode si tehnici eficiente si in concordanta cu preferintele clientului. 

PROFESIONALISM (1)

 

Principiile care ne ghideaza activitatea

  • Excelenta in activitatea prestata
  • Flexibilitate in relatia/dialogul cu partenerii
  • Utilizarea exclusiva a cailor legale de colectare creante / recuperare creante
  • Metode moderne de colectare/recuperare
  • Nivel ridicat de profesionalism al echipei noastre de colectare
  • Protectia imaginii si a bunei reputatii a partenerilor Soft Collection Management
  • Confidentialitatea datelor/informatiilor furnizate permit clientilor nostri sa obtina cea mai buna solutie juridica, personalizata pentru fiecare speta in parte.

Suntem increzători că o data ce ați folosit serviciile noastre, veți fi impresionat de rezultatele pe care suntem capabili sa le obtinem pentru Dumneavoastra.

 

Rezultate maxime bazate pe principiul „No win, no fee

Clientul este cel care decide modul in care abordam debitorii, oferindu-i toate informatiile necesare despre situatia economica si juridica a societatii debitoare!

Vom lua in considerare daca e cazul sa apelam la servicii personalizate menite sa convinga debitorul de necesitatea iminenta a platii sau sa le mai acordam o sansa partenerilor cu facturi neachitate pentru a nu afecta relatiile de afaceri.

Societatea noastra abordeaza in prima instanta fiecare speta intr-un mod profesionist, acordand posibilitatea debitorului sa achite in mod amiabil, chiar si esalonat (cu acordul clientului). 

 

Abordare „Soft” sau „Hard”? Depinde de tine!

In actiunile intreprinse pentru recuperarea creantelor, putem incerca in prima instanta o abordare amiabila care sa ajute la mentinerea unei relatii bune cu debitorul.

Daca nu doriti o abordare amiabila putem negocia recuperarea creantelor in orice mod preferati.

 

Ne puteti scrie la adresa office@softcollection.ro sau ne puteti contacta la telefon:

0786.542.194.