Consultanta si Servicii Juridice

Societatea de recuperari creante Soft Collection Management, impreuna cu echipa de avocati colaboratori, abordeaza in mod distinct fiecare caz al clientilor sai, vizand solutionarea problemelor lor rapid si eficient.

Intr-o perioada economica agitata si imprevizibila, informatia te face mai puternic! Experienta acumulata de specialistii nostri poate reprezenta solutia ideala in prevenirea unor litigii in relatiile cu partenerii de afaceri, din Romania sau din afara granitelor tarii. Avocatii nostri colaboratori va pot oferi asistenta privind:

  • incheierea de contracte sau revizuirea celor utilizate in activitatea curenta
  • verificarea partenerilor de afaceri si riscul de neincasare in cadrul unei colaborari
  • documentatia necesara in cadrul unei colaborari cu un partener extern
  • negocierea si incheierea unor tranzactii avantajoase

Dupa cum se stie, solutionarea litigiilor pe cale judiciara este ultima actiune la care se recurge, aceasta putand fi aplicata in cazul in care celelate metode de recuperare nu au avut succes si numai daca documentele ce atesta creanta permit acest lucru.

Unul dintre principalele motive pentru care clientii apeleaza la societatea noastra il reprezinta necesitatea asigurarii unei asistente juridice de cea mai inalta calitate, impartasirea experientei acumulata in slujba a catorva mii de societati comerciale, fara costuri ascunse.

Soft Collection Management actioneaza intotdeauna pornind de la premisa ca orice situatie poate fi rezolvata in mod amiabil, acordand o importanta etapei pre-litigioasa. Totusi, in cazurile in care partenerul Dvs. nu da dovada de o buna credinta, se va apela la instanta de judecata.

Se asigura, prin intermediul avocatilor colaboratori ai Soft Collection Management,  parcurgerea urmatoarele etape pentru initierea demersurilor judiciare:

  • formularea unei cereri ce sta la baza actiunii si intocmirea dosarului pentru instanta;
  • depunerea dosarului complet la instanta competenta;
  • acordarea de suport juridic in cadrul etapei litigioase si obtinerea unei hotarari judecatoresti;
  • punerea in executare a hotararii, apelandu-se la executorii ce au competenta in aria teritoriala a debitorului
  • intocmirea actelor pentru formularea cailor de atac.

Pentru a putea pregati si transmite o oferta financiara, va invitam sa ne scrieti la adresa

office@softcollection.ro sau sa ne contactati telefonic la 0786.542.194.