Consultanta financiara si Servicii

Societatea Soft Collection Management ofera de servicii de management pentru recuperarea datoriilor. Impreuna cu specialistii financiari si echipa de avocati colaboratori, abordeaza in mod distinct fiecare caz predat de client, vizand solutionarea problemelor lor rapid si eficient. Incasarea creantelor restante in cel mai scurt timp si luarea tuturor masurilor pentru maximizarea sanselor de recuperare ne ghideaza in activitatile desfasurate.

Intr-o perioada economica agitata si imprevizibila, informatia te face mai puternic! Experienta acumulata de specialistii nostri poate reprezenta solutia ideala in prevenirea unor litigii in relatiile cu partenerii de afaceri, din Romania sau din afara granitelor tarii.

De asemenea, avocatii colaboratori Soft Collection Management va pot oferi, in mod direct, asistenta privind:

  • incheierea de contracte sau revizuirea celor utilizate in activitatea curenta
  • verificarea partenerilor de afaceri si riscul de neincasare in cadrul unei colaborari
  • documentatia necesara in cadrul unei colaborari cu un partener extern
  • negocierea si incheierea unor tranzactii avantajoase

Dupa cum se stie, solutionarea litigiilor pe cale judiciara este ultima actiune la care se recurge, aceasta putand fi aplicata in cazul in care celelate metode amiabile de recuperare nu au avut succes si numai daca documentele ce atesta datoria restanta permit acest lucru.

Unul dintre principalele motive pentru care clientii apeleaza la societatea noastra sau la echipa de avocati colaboratori il reprezinta necesitatea asigurarii asistentei financiara si juridica de cea mai inalta calitate, impartasirea experientei acumulata in slujba a catorva mii de clienti, cu toate costurile la vedere.

Soft Collection Management actioneaza intotdeauna pornind de la premisa ca orice situatie poate fi rezolvata in mod amiabil. Acordam o importanta deosebita etapei pre-litigioasa si cautam solutii pentru asigurarea fluxului de numerar.

Totusi, in cazurile in care partenerul Dvs. nu va da dovada de o buna credinta pentru solutionarea amiabila, se va apela la instanta de judecata prin intermediul avocatilor colaboratori. Se asigura, prin intermediul avocatilor colaboratori recomandati de Soft Collection Management in functie de specificul fiecarui dosar, parcurgerea urmatoarele etape;

  • formularea actiunilor si intocmirea dosarului pentru instanta;
  • depunerea dosarului complet la instanta competenta;
  • acordarea de suport in cadrul etapei litigioase pana la obtinerea unei hotarari judecatoresti;
  • intocmirea actelor pentru formularea cailor de atac.
  • punerea in executare a hotararii, apelandu-se la executorii ce au competenta in aria teritoriala a debitorului
Pentru a putea pregati si transmite o oferta financiara, va invitam sa ne scrieti la adresa
office@softcollection.ro 
sau sa ne contactati telefonic la
 0786.542.194