Clienti Noi

Soft Collection Management va ofera solutii optime pentru recuperare creante restante, facturi neachitate de catre parteneri la scadenta, cu un onorariu perceput doar la succes din sumele efectiv recuperate.

Creante restante? Facturile ajunse la scadenta si neincasate pot afecta fluxul de numerar in afaceri și dau nastere unei incertitudini cu privire la momentul cand veti fi platit sau daca veti fi platit de partenerii de afaceri.

Experienta acumulata in slujba clientilor nostri ne-a ajutat sa dezvoltam metode eficiente care ne ajuta sa alegem procedura juridica ideala pentru ca dosarul Dvs sa aiba cele mai mari sanse de incasare, in cel mai scurt timp posibil si cu costuri minime.

Doriti o oferta financiara pentru creanta neincasata? Tot ce trebuie sa faceti este sa ne furnizati informatii cu privire la creanta detinuta pentru efectuarea unei analize preliminare, completand formularul de mai jos.

Analiza efectuata asupra societatii debitoare este gratuita si consta in:

  • verificarea proceselor demarate in instanta de alti creditori impotriva societatii debitoare, executari silite, cereri deschidere procedura insolventei
  • verificarea situatiei economice a societatii debitoare (solvabilitatea societatii debitoare) analizand bilanturile depuse
  • verificarea datoriilor restante inregistrate de societatea debitoare la Bugetul de Stat

 

Dupa efectuarea verificarilor, revenim in cel mai scurt timp cu o oferta financiara concreta (onorariu perceput la succes) pentru preluarea creantei restante spre recuperare!

*Pentru analiza unui pachet de creante, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail (office@softcollection.ro) pentru a stabili  modalitatea de transmitere a informatiilor necesare efectuarii verificarilor preliminare.

Formular clienti
Completati acest formular pentru a primi o analiza completa a cazului dumneavoastra.
Valoarea debitului, documentele detinute, etc.
Max file size is 67 MB.
Prin apasarea butonului "Trimite Formular" va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal funizate in formular, in conformitate cu Politica de confidentialitate https://softcollection.ro/politica/