Clienti Noi

Creante restante la plata?

Soft Collection Management va ofera solutii optime pentru managementul datoriilor si recuperare creante restante de la restantieri. Facturile neachitate la scadenta de catre parteneri pot cauza probleme importante in fluxul de numerar si afecta solvabilitatea companiei daca nu sunt gestionate intr-un mod profesionist.

Facturile ajunse la scadenta si neincasate pot afecta fluxul de numerar in afaceri și dau nastere unei incertitudini cu privire la momentul cand veti fi platit sau daca veti fi platit de partenerii de business. Experienta acumulata in slujba clientilor nostri ne-a ajutat sa dezvoltam metode eficiente care ne ajuta sa alegem solutiile optime pentru maximizarea sanselor de incasarea a datoriilor intr-un termen cat mai scurt si cu costuri reduse.

Doriti o oferta financiara pentru predarea spre administrare a unor creante neincasate inregistrate de clientii Dvs.?

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne furnizati informatii cu privire la datoriile inregistrate de clientii Dvs. pentru efectuarea unei analize preliminare, completand formularul de mai jos.

Analiza efectuata asupra societatii debitoare este gratuita si consta in:

  • verificarea proceselor demarate in instanta de alti creditori impotriva societatii debitoare, executari silite, cereri deschidere procedura insolventei
  • verificarea situatiei economice a societatii debitoare (solvabilitatea societatii debitoare) analizand situatiile financiare raportate
  • verificarea datoriilor restante inregistrate de societatea debitoare la Bugetul de Stat

Dupa efectuarea verificarilor, revenim in cel mai scurt timp cu o oferta financiara concreta (onorariu procentual platibil la incasare) pentru preluarea in vederea administrarii demersurilor pentru recuperare creanta restanta.

*Pentru analiza unui pachet de creante, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail (office@softcollection.ro) pentru a stabili  modalitatea de transmitere a informatiilor necesare efectuarii verificarilor preliminare.

Formular clienti
Completati acest formular pentru a primi o analiza completa a cazului dumneavoastra.
Valoarea debitului, documentele detinute, etc.
Max file size is 67 MB.
Prin apasarea butonului "Trimite Formular" va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal funizate in formular, in conformitate cu Politica de confidentialitate https://softcollection.ro/politica/